Kontingent

Kontingent

Vi prøver generelt at holde de administrative omkostninger nede således at pengene i stedet kan bruges på børnene. Samtidigt kan vi tilbyde kommunens laveste kontingent.

Årskontingentet for 2018 er 950.-. Det inkluderer et Ruderdal Boldklub spillersæt med eget navn og nummer

Bemærk at vores Nike spillersæt er for stort til vores mindste børn i 3-4 års alderen, som noget helt nyt har vi derfor lavet en aftale med Unisport om at de mindste i stedet får et Rudersdal Boldklub spillersæt fra Joma.  Derudover sørger vi også for at de får andre ting der vækker glæde. Det kan f.eks. være en Rudersdal Boldklub hue, balloner, klistermærker, madkasse eller en drikkedunk.

Hvis du er nyoprettet spiller vil du kort tid efter indmedelse modtage opkrævningen via din app "Holdsport".

Kontingentet giver adgang til ugentlige træninger, deltagelse i turneringskampe samt mulighed for deltagelse ved stævner. De fleste stævner er indkluderet i kontingentet, men der kan være udvalgte stævner hvor særskilt betaling kan forekomme,

Kontingentet udgør en betydende del i driften af vor klub. Ved udblivelse af betaling, sættes du i karantæne og kan ikke deltage i aktiviteter og kampe i klubregi. Derudover vil der ikke blive bestilt spillertøj medmindre kontigentet er betalt.

2016-09-25