Fodboldskole uge 28

Rudersdal Boldklub fodboldskole uge 28 - 2019

RBK's fodboldskole 2019 afholdes i uge 28!

Årgang 2007 til 2010.

Opdateret! Fodboldskolen er nu slut. Tak for en rigtig god fodboldskole. Der blev uploadet nogle fotos til www.facebook.com/rudersdalbk

Vi håber at se jer igen til næste år.

Kære forældre til de fodboldglade børn,

Sidste år havde vi stor succes med RBK's fodbold camp. Vi havde ca 70 rigtige glade børn, som igennemsnit havde 3 fodboldpas om dagen i 5 dage.

Vi gentager naturligvis successen i år!

Kom og vær med til vores fodboldskole i sommerferien med andre fodboldglade piger og drenge.

Vi er så heldige igen i år at have dygtige og engagerede Michael Jørgensen og hans trænerteam til at lave
fodboldskole i RBK, og de glæder sig til at give jer en masse gode fodboldoplevelser. Michael Jørgensen har sin egen tilgang til børnefodbold. Hans fokus er på at løfte hvert enkelt barn og at give dem gode, berigende oplevelser.

Så vær klar til fem dage med fodboldspil, fodboldglæde og godt samvær. Der vil både blive øvet teknik og spillet
sjove kampe. Og så arbejder vi på en lille fodboldoverraskelse Deltagerne vil blive inddelt både efter årgang og niveau efter trænernes vurdering.

Michael vil slutte fodboldskolen af med en personlig tilbagemelding til hver enkelt barn sammen med mor eller far, hvor der bliver talt om, hvad man har været god til og bidraget med i løbet af fodboldskolen.

Pris: 1.400 kr ved betaling før 10. juni, ved eftertilmelding (efter 31. maj) betales 1600kr
Deltagergebyret dækker træning alle dage samt fodboldtrøje, frokost og frugt.

Tid: Uge 28, mandag-fredag kl. 9.00-15.00, der er ikke pasning før/efter.

Sted: Vedbæk Stadion, Gøngehusvej 27, 2950 Vedbæk.

- Max 100 deltagere, årgang 2010-2007.

Tilmelding: mail til skole@rudersdalboldklub.dk senest 31. maj.

Mailens indhold:
I emnefeltet angives "Fodboldskole 2019, navn, fødselsår" (Fodboldskole 2019, Lasse Tølbøll, 2007)
I brødteksten angives
-  navn og fødselsår
-  navn, Email, telefonnumre på kontaktperson(er) under fodboldskolen
-  størrelse på spillertrøje: XS (122-128 cm), S (128-137 cm ), M (137-147 cm), L (147-158), XL (158-170 cm), Voksen S (ca. 175 cm) eller Voksen M"

NB: 5 dage med fodbold kan godt blive for meget for de små. Hvis du er usikker på, om det
er noget dit barn vil synes er sjovt, kan du spørge den daglige træner til råds. Det bliver
nemlig sjovere for alle, hvis deltagerne har lyst til en masse fodbold.

Spørgsmål: Alle spørgsmål vedrørende campen sendes ligeledes til skole@rudersdalboldklub.dk.

Vh

Fodboldskoleudvalget